Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Undersøgelse: Ros til DBObladet og masser af gode ideer

Undersøgelse: Ros til DBObladet og masser af gode ideer

04. jun 2021

Skrevet afElisabeth Hamerik Schwarz

DBO's medlemmer kalder DBObladet for en vigtig stemme for DBO og foretrækker de artikler, der handler om forskning og videnskab.

Hvad synes medlemmerne om DBObladet? Det satte DBO sig for at undersøge i maj måned 2021. Og svarene er overvældende. Faktisk får DBObladet 9 ud af 10 stjerner over hele linjen, både visuelt og indholdsmæssigt, og 59 procent kalder bladet en vigtig stemme for DBO, mens resten mener, at de med bladet føler, at de får værdi for deres kontingent.

Medlemmerne er især glade for de videnskabelige artikler samt dem, der handler om ny forskning, og alle, der har besvaret undersøgelsen, svarer ligeledes, at DBObladet fortsat skal behandle svære emner såsom metastatisk brystkræft – også selvom det nogle gange godt kan komme lidt tæt på.

Som en del af undersøgelsen spurgte DBObladet endeligt om, hvad læserne godt kunne tænke sig at læse mere om. Her blev der nævnt emner som tilbagefald, strålebehandling, lymfødem, senfølger og kost.

Udvalgte tal

  • 59 pct. kalder DBObladet for en vigtig stemme for DBO
  • 42 pct. foretrækker kendte kvinder på forsiden
  • 66 pct. foretrækker at få et fysisk blad
  • Næsten halvdelen læser hele bladet hver gang
  • Alle mener, at DBObladet fortsat skal skrive om alvorlige og hårde emner (f.eks. metastatisk brystkræft) - også selvom hver tiende synes, at det kan være svært at læse om.

Læs det seneste nummer af DBObladet her


Vil du dele din historie?
I anledning af at det er lyserød måned i oktober, tager DBObladet til efteråret temperaturen på brystkræft anno 2021. Vi dykker ned i de vigtigste gennembrud i forskningen over de sidste 25 år, vi ser på, hvor vi står ift. behandlinger, og vi stiller spørgsmålet:
Hvordan føl(t)es det for dig at have brystkræft? Og DBObladet har brug for din hjælp.
Se hvordan her

.

close
Søg på dette site