Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation

Her kan du melde dig ind i Dansk brystkræft Organisation

 

Hvem kan melde sig ind?

Dansk Brystkræft Organisation optager personer, der har eller har haft brystkræft, som medlemmer. Derudover optager vi personer, som har fået påvist en genmutation, der kan øge risikoen for brystkræft, men som ikke har brystkræft.

 

Hvad får jeg som medlem?

Som medlem af Dansk Brystkræft Organisation bliver du del af et fællesskab og en organisation, der arbejder for at sikre de bedste vilkår for brystkræftramte i forhold til diagnose og behandling, rehabilitering, behandling af senfølger mv., og har du genmutation med øget risiko for brystkræft, kan du via os være med til at øge viden på området og hjælpe andre i samme situation.

Alle medlemmer får vores publikationer DBObladet, der udkommer tre gange om året og DBOnyt, der udsendes en gang om måneden på e-mail.

Derudover kan du deltage vores seminarer og årsmøde til favorable priser for medlemmer.

Vi har kredse 8 steder i Danmark, som man som medlem af Dansk Brystkræft Organisation kan blive en del af. Læs mere om vores kredse her

Medlemsgebyret er 250 kr. om året.

Du kan indmelde dig i DBO ved at bruge blanketten på denne side - ved indmeldelse får du log-in til din egen medlemsside, hvor du kan opdatere dine kontaktinformationer.

Læs mere i DBO’s præsentationsfolder ved at klikke her.

Har du slettet din aktiveringsmail eller glemt din adgangskode?

Tast dit brugernavn - din e-mailadresse og klik på 'Jeg har glemt adgangskoden'.

Opret herefter en adgangskode og log ind på din profil.

close
Søg på dette site