Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Parforhold

Det er svært at være partner til en kræftramt, for forholdet kan pludselig blive præget af modstridende følelser - man får ikke den opmærksomhed, man plejer at få. Og samtidig er man ked af det og rædselsslagen for at miste sin partner. Partneren ændrer status i familien til at skulle være den stærke samtidig med at vedkommende selv er svækket.

Den brystkræftramte kvinde har ikke overskud til at tage sig af partneren - specielt hvis der også er børn, som lider under familiens situation. De fleste kvinder, mødre, der bliver ramt af brystkræft, vil være rædselsslagne for at dø fra deres børn - det bliver måske det altoverskyggende og partneren - faderen - træder i baggrunden i forhold til omsorg og opmælrksomhed.

Parforholdet kan derfor komme på en alvorlig prøve, når den kvindelige part og måske mor bliver kræftsyg.

close
Søg på dette site