Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation

Brystproteser

Efter en brystoperation, hvor hele brystet er fjernet eller hvor operationen har været brystbevarende, kan man genskabe sin tidligere silouet ved hjælp af en protese. Der findes traditionelle proteser i forskellige størrelser og som noget nyt proteser, der kan pustes op til den rigtige størrelse.

Det vigtige i denne sammenhæng er at man føler sig så komfortabel som muligt og søger og bruger al den hjælp og vejledning, man kan få hos forhandlerne af proteserne.

Brystproteser er en væsentlig del af det at have fået brystkræft - hvis ikke man helt undlader at gå med protese eller hvis man har haft mulighed for at få en brystrekonstruktion i forbindelse med operationen.

Vi forsøger at holde os opdateret på hvad der sker på området og også på de oplevelser kvinder, der bruger proteser har.

close
Søg på dette site