Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Kvinder diagnosticeret med brystkræft søges til sparringspanel

Kvinder diagnosticeret med brystkræft søges til sparringspanel

06. jan 2022

Panelet er del af et PhD projekt: BELIEVE@BC – better life even after breast cancer”

Panelet skal bidrage med erfaringer og perspektiver på Ph.D-projektet; ”BELIEVE@BC – better life even after breast cancer” (fra 2022- 2024) ved studerende Trine Lund-Jacobsen ved Klinik for Hormon- og Stofskiftesygdomme på Rigshospitalet.

Baggrund
Mange brystkræftramte finder overgangen fra den umiddelbare behandling af sygdommen til en senere ambulant behandling med anti-østrogen, vanskelig både fysisk og psykisk.

Årsager til dette kan være, at man ikke længere er i tæt kontakt med sundhedspersonalet, at man måske har symptomer som smerter, træthed og appetitløshed. Deruover er støtten fra netværket måske ikke længere så omfattende, fordi mange oplever at man nu er rask efter den umiddelbare behandling - operation, kemo, strålebehandling.

Forskningsprojektet ”BELIEVE@BC -better live even after breast cancer” skal undersøge effekten af en ny version af en app (bone@BC) i forhold til kvinder, der har en hverdag efter diagnose og behandling for brystkræft.

Projektet søger kvinder fra hele lander som

  • Tidligere eller aktuelt er blevet diagnosticeret med brystkræft.
  • Har lyst til at indgå i et panel med 6-7 andre kvinder, hvor projektets deltagerinformation, rekruttering, formidling og forskellige faser i projektet, design af appen med mere drøftes.
  • Har interesse i at fungere som et sparrings- og rådgivningspanel.

Se og download invitation neden for

close
Søg på dette site