Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
DBO søger stærk free-lance journalist til DBObladet

DBO søger stærk free-lance journalist til DBObladet

26. aug 2021

Bladet udkommer tre gange årligt

DBObladets vigtigste formål er at give medlemmerne information om brystkræftrelaterede emner, inklusive forskning og politisk beslutningstagen. Ved at reflektere de mange aktiviteter, der bl.a. foregår i organisationens 8 kredse, som er fordelt på fire af Danmarks fem regioner, binder DBObladet organisationen sammen. DBObladet er samtidig DBOs visitkort og en af vores vigtigste kanaler til kommunikation med eksisterende, nye og potentielle medlemmer.

Vi arbejder pt på vores mediestrategi, hvor bladet vil blive integreret i organisationens samlede kommunikationsaktiviteter.

Vores nye journalist bliver ansvarlig for planlægning, disponering og levering af indhold til tre numre om året i tæt samarbejde med DBOs bladudvalg. Udvalget består af 5 medlemmer: Ansvarshavende redaktør (DBOs formand eller en anden udpeget af formanden), grafiker (ansvarlig for det grafiske udtryk), DBOs konsulent (overordnet ansvarlig for organisationens kommunikation) samt to bestyrelsesmedlemmer. Du har konkret erfaring med medlemsorienteret journalistik og evner at sætte dig ind i de forskellige aspekter af en kræftsygdom som brystkræft. Det kan være en fordel, at du har erfaring med sundhedsområdet personligt eller professionelt.
Vi forventer, at du er opsøgende, arbejder kreativt og selvstændigt. Som person er du lyttende, empatisk og god til at samarbejde. Du kan bidrage med konkrete ideer til bladets indhold, også gerne ud fra input fra vores medlemmer. Du har gejst og lyst til at videreudvikle bladet i samarbejde med grafiker og konsulent.

Se tidligere numre af DBObladet her.

Download stillingsopslaget neden for

ANSØGNINGSFRIST 20. September 2021

close
Søg på dette site