BrystkræftforeningenForsideBrystkræftforeningenPressekontakt og nyhedsarkivBrystkræftforeningenKalenderBrystkræftforeningenWebshopBrystkræftforeningenMagasinet BrystkræftBrystkræftforeningenMedlemmerBrystkræftforeningenStøt osBrystkræftforeningenKontaktBrystkræftforeningenNyttige linksBrystkræftforeningenSøg
BrystkræftforeningenBrystkræftforeningen
StøtBliv medlem
Beslutningsstøtteværktøj for nydiagnosticeret brystkræft (Kolding)

Beslutningsstøtteværktøj for nydiagnosticeret brystkræft (Kolding)

Karina Dahl Steffensen, overlæge og leder af Center for Fælles Beslutningstagning, og Karina Olling, der er projektleder på Center for Fælles Beslutningstagning på Vejle Sygehus, har udviklet et beslutningsstøtteværktøj til kvinder med nydiagnosticeret brystkræft.

Karina Dahl Steffensen, der er overlæge og leder af Center for Fælles Beslutningstagning og Karina Olling, der er projektleder på Center for Fælles Beslutningstagning på Vejle Sygehus, har udviklet et beslutningsstøtteværktøj til kvinder med nydiagnosticeret brystkræft. Hensigten med beslutningsstøtteværktøjet er at klæde kvinder med brystkræft bedre på til at blive inddraget i de beslutninger, der bliver taget omkring deres behandling. Specielt med henblik på beslutning om, hvorvidt man ønsker eventuel medicinsk efterbehandling efter operation eller ej. Hvad er fordele og ulemper ved behandling? Hvordan inddrager man den enkelte patients personlige præferencer? Hvordan træffer man en beslutning sammen med patienten og ikke for patienten?
Kredsen vil også gerne benytte aftenen til at spørge medlemmerne om, hvilke fremtidige tilbud og arrangementer, der efterspørges

Kredsarrangement i Trekantsområdet i 2018

Karina Dahl Steffensen er professor i onkologi ved Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet og overlæge på onkologisk afdeling, Vejle sygehus.Siden 2014 har hun desuden været leder af Center for Fælles Beslutningstagning på Vejle Sygehus.Karina Dahl Steffensens forskningsområder er gynækologisk onkologi og fælles beslutningstagning, og hun har vejledt/er 13 ph.d. projekter og udgivet 80 videnskabelige artikler. Indenfor fælles beslutningstagning er hendes hovedfelt forskning i fælles beslutningstagning indenfor alle kliniske områder og ikke kun onkologi. Hun er stadig aktiv som kliniker med patientkontakt.

close
Søg på dette site