Efterlysning: Har du fået udskrevet cannabis i forbindelse med den nye forsøgsordning?

Forskningsprojekt: Evaluering af patienters behandling, anvendelse og oplevede effekt af medicinsk cannabis

Forskningsenheden for Almen Praksis ved Syddansk Universitet er i gang med et forskningsprojekt, der skal gøre os alle klogere på, hvordan medicinsk cannabis anvendes af patienter, og hvilke erfaringer de gør sig i den forbindelse.

Vi vil i den forbindelse gerne interviewe patienter, der får eller har fået medicinsk cannabis udskrevet under den nye forsøgsordning.

Derudover er vi i gang med at forberede en spørgeskemaundersøgelse om samme emne, men før vi kan sende spørgeskemaerne ud, skal de testes af patienter, der ligeledes er eller har været brugere af medicinsk cannabis under forsøgsordningen. Formålet med dette er at afklare relevans, forståelighed og brugervenlighed af skemaerne.

Hvis du er interesseret i at bidrage til denne forskning, skal du skrive en mail til en af nedenstående kontaktpersoner, hvor du får mere information om projektet. Deltagelse i projektet er anonymt for alle andre end projektgruppen.

Jessica Joan Williams: jjwilliams@health.sdu.dk

Heidi Gram: hgram@health.sdu.dk

OBS: Henvendelser under artiklen vil ikke komme i betragtning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *