DBO får ny formand og bestyrelse

I forlængelse af årsmødet afholdt Dansk Brystkræft Organisation generalforsamling lørdag. Her blev det  ved en vedtægtsændring besluttet, at bestyrelsen for fremtiden selv konstituerer sig. Det betyder, at mens bestyrelsesmedlemmerne vælges på generalforsamlingen, beslutter bestyrelsen efterfølgende internt, hvem der skal være formand, næstformand, sekretær og kasserer – dermed vælges formanden ikke længere til generalforsamlingen. Samtidig blev det besluttet, at bestyrelsen kan være beslutningsdygtig, er der tre medlemmer til stede.

 

Det betyder, at bestyrelsen har valgt den konstituerede næstformand Karen Sundbøll til ny formand for Dansk Brystkræftforening (stort billede) og Ulla Bach Andreasen som ny næstformand.

Mens Nadia Ryding, Lis Kuntz, Anna Olsson og Karen Sundbøll ikke var på genvalg, valgte fungerende formand Gitte Laursen samt bestyrelsesmedlemmer Charlotte Johannsen og Karin Berg Hendriksen at trække sig fra bestyrelsen.

 

 

Fire nye medlemmer gik ind i DBO’s bestyrelse:

 

 

Ulla Bach Andreasen

 

 

 

 

 

 

 

 

Grethe Dahlquist

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulla Jønsson, valgt til ny næstformand

 

 

 

 

 

 

 

 

Isabel Mora

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Olsson fortsætter som kasserer

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadia Ryding er valgt som ny sekretær for bestyrelsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *