Stafetten i Haslev fik besøg af DBO

Vivi Riis-Nielsen (tv) og Mimi Petersen (th) fra DBO-kreds Sydsjælland

I weekenden d. 8.-9. september blev der afviklet Stafet for Livet i Haslev. DBO-kreds Sydsjælland var igen på pletten med masser af information, og denne gang også med en spændende konkurrence med fire flotte præmier. Udsigten om gaveregn virkede efter hensigten og lokkede mange nysgerrige sjæle indenfor i teltet.

Hvert år i Haslev bliver der skrevet en Fightersang, som bliver sunget fra scenen efter fightermiddagen. Vivi fra DBO-kreds Sydsjælland havde været med til at skrive teksten, og i år akkompagnerede Bent Kværndrup på guitar.

I løbet af stafetteen blev DBO nævnt flere gange fra højttalerne på scenen. DBO-kreds Sydsjælland havde et super godt samarbejde i teltet med Kræftens Bekæmpelses repræsentanter, og med foredragsholderne hvor der blev skabt mange gode kontakter til kredsens fremtidige arbejde.

Tekst og foto: Vivi Riis-Nielsen, DBO-kreds Sydsjælland