Foredrag om kranio-sakral terapi

Mandag d. 28. november havde DBO-kreds Fyn besøg af terapeut Lone Sigersted Jørgensen, der holdt foredrag om kranio-sakral terapi, der er en let massage med så små bevægelser, at de næsten ikke kan mærkes. Behandlingen kan gives både til børn og voksne.

Lone Sigersted Jørgensen fortalte først lidt om sig selv og sin baggrund for at have taget uddannelsen som kranio-sakral terapeut. Publikum hørte også om den blide og dybtgående behandlingsform, som har til formål at påvirke kroppen til at helbrede sig selv. Det kan eksempelvis være i forbindelse med behandling af hjernerystelse, svimmelhed, piskesmæld, virus på balancenerven og stress.

Læs om de kommende arrangementer i DBO-kreds Fyn ved at klikke her.

Tekst: Susanne Skov, DBO-kreds Fyn
Foto: Susanne Geneser, DBO-kreds Fyn