Birthe fik nåle i maven

Akupunktur Sønderjylland2 webDBO-kreds Sønderjylland har haft besøg af akupunktør Dorthe Johansen fra Aabenraa. Hun har boet 11 år i Australien, hvor hun fik sin uddannelse som akupunktør og arbejdede som selvstændig. Desuden er hun uddannet massør og har en bachelor i idrætsfysiologi.

Akupunktur Sønderjylland1 webDer var mødt 14 kvinder og en enkelt mand op til arrangementet. De fik et spændende foredrag om akupunkturens baggrund, hvordan det virker, og at akupunktur og massage er velegnet til behandling af blandt andet søvnløshed, muskulære spændinger, ledsmerter, hovedpine og migræne, dårligt blodomløb og fordøjelsesproblemer.

Under foredraget var det også muligt at prøve en behandling. På det øverste billede er det Birthe, der afprøver en behandling, så derfor fik hun adskillige nåle i mave, ben og hånden.

Læs mere om de kommende arrangementer i DBO-kreds Sønderjylland ved at klikke her.

Tekst og foto: Ulla Lynge, DBO-kreds Sønderjylland