Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation

Dansk Brystkræft Organisations medlemsblad DBObladet udkommer 3 gange om året

DBObladet er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Dansk Brystkræft Organisation har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

DBObladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Dansk Brystkræft Organisations arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til DBObladet - send en mail til dbobladet@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage. Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

Læs februarnummeret af DBObladet her

DBObladet skal være interessant og læseværdigt for alle vores medlemmer og skal derfor også spænde over en lang række områder fra artikler om forskning, ny viden på brystkræftområdet, sundhedspolitik, personlige skildringer, og hvad der sker i DBO. I årets første nummer af DBObladet er det derfor en fornøjelse igen at kunne præsentere et blad fyldt med spændende artikler, interviews og fakta, skriver formand for DBO Karen Sundbøll i sin leder i dette nummer.

Og dette nummer byder på spændende læsning om alt fra psykologhjælp, udfordringerne ved at vende tilbage til arbejdsmarkedet efter kræft til det rigtige badetøj, der sidder som det skal og ikke hverken strammer eller ikke sidder til.

God fornøjelse!

DBObladets redaktion består af:

  • Elisabeth Hamerik Schwarz (Journalist og ansvarshavende redaktør)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Konsulent for foreningen)
  • Camilla Sander (Bestyrelsesmedlem)
  • Anja Skjoldborg Hansen (Næstformand)
  • Henriette Spang Sørensen (Formand)
Næste nummer af DBObladet udkommer i oktober 2021
close
Søg på dette site