Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Dansk Brystkræft Organisations medlemsblad DBObladet udkommer 3 gange om året

DBObladet er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Dansk Brystkræft Organisation har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

DBObladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Dansk Brystkræft Organisations arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til DBObladet - send en mail til dbo@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage. Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

DBObladet skal være interessant og læseværdigt for alle vores medlemmer og skal derfor også spænde over en lang række områder fra artikler om forskning, ny viden på brystkræftområdet, sundhedspolitik, personlige skildringer, og hvad der sker i DBO.

I årets tredje nummer af DBObladet præsenterer vi Anja Skjoldborg Hansen, som erstatter Henriette Spang Sørensen som formand.

Derudover er der masser af læsestof bl.a. om hvordan det føles være ung med kræft, være blandt de få mænd med brystkræft, have BRCA mutation mv. Vi inviterer til årsmøde i marts 2022 - du kan tilmelde dig her og vi skriver om hvad fysisk træning betyder for kræft.

God læselyst!

Journalist og grafiker på DBObladet

DBO's bladudvalg:

  • Anja Skjoldborg Hansen (Formand, Ansvarshavende)
  • Camilla Sander (Næstformand)
  • Birgit Arentoft (Bestyrelsesmedlem)
  • Charlotte Holst (Journalist of redaktør af DBObladet)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Sekretariatsleder)
Næste nummer af DBObladet udkommer i februar 2022
close
Søg på dette site