Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Dansk Brystkræft Organisations medlemsblad DBObladet udkommer 3 gange om året

DBObladet er et trykt blad, der bliver sendt ud til alle medlemmer i februar, juni og slutningen af oktober.

Bladet har gennem alle de år, Dansk Brystkræft Organisation har eksisteret, været et tilbud til medlemmerne, som behandler emner, der er relevante for brystkræftramte og som informerer om vores arrangementer og øvrige aktiviteter. Derudover portrætterer vi brystkræftramte kvinder og mænd.

DBObladet bliver desuden sendt til ambulatorier på de hospitaler i Danmark, som behandler brystkræftramte. Her kan man læse bladet i venteværelset og/eller tage det med hjem og på den måde få information om Dansk Brystkræft Organisations arbejde.

Du er meget velkommen til at bidrage med gode ideer til emner eller ris og ros til DBObladet - send en mail til dbobladet@brystkraeft.dk, og vi vender tilbage. Vi optager kun uopfordrede indlæg m.m. efter aftale med redaktionen.

DBObladet skal være interessant og læseværdigt for alle vores medlemmer og spænder derfor over en lang række områder fra artikler om forskning, ny viden på brystkræftområdet, sundhedspolitik, personlige skildringer, og hvad der sker i DBO.

I DBObladet nr. 3, 2022 møder I flere kvinder, som har ønsket at få fjernet det raske bryst, når de har fået brystkræft, og et interview med en kirurg, der fortæller, hvorfor kvinder i den situation kan få et nej til den operation.

Derudover kan I læse om DBO på årets Folkemøde, om vores norske søsterorganisation og om antihormonbehandling.

God læselyst!

Journalist og grafiker på DBObladet

DBO's bladudvalg:

  • Anja Skjoldborg Hansen (Formand, Ansvarshavende)
  • Anna Olsson (Kreds Roskilde)
  • Birgit Arentoft (Bestyrelsesmedlem)
  • Camilla Sander (Næstformand)
  • Charlotte Holst (Journalist of redaktør af DBObladet)
  • Jeanette Bang Nedergaard (Bestyrelsesmedlem)
  • Michelle Farrington (Art Director (AD))
  • Randi Krogsgaard (Sekretariatsleder)
Næste nummer af DBObladet udkommer i oktober 2022
close
Søg på dette site