Med ønske om et godt nytår

DBO ønsker alle sine læsere og medlemmer et godt nytår.

Vi håber at møde så mange af jer som muligt i løbet af årets forskellige arrangementer. Blandt andet når vi i weekenden d. 17.-18. marts afholder årsmøde og generalforsamling på Comwell Middelfart. Temaet er: ‘Mit liv med brystkræft – Hvordan kan jeg bedst muligt tage ansvar for mit liv?’
Du kan læse mere om programmet, deltagerpris og tilmeldingsfrist her.

Vi kan også løfte lidt af sløret for vores kommende senfølgerseminar, hvor vi også forventer fuldt hus. Senfølgerseminaret finder sted d. 13.-14. april i Skælskør, og alle oplysninger vil hurtigst muligt være at finde på siden her.

De otte lokale DBO-kredse har været flittige og planlagt de første af mange spændende og vedkommende arrangementer for 2018. Du kan læse mere om hver kreds’ tilbud ved at klikke her.

Vi håber, at du vil benytte dig af nogle af de mange tilbud, der allerede er planlagt. Hvis du har et forslag til et arrangement eller selv ønsker at bidrage med dine kompetencer, hører vi gerne fra dig på dbo@brystkraeft.dk

Godt nytår!