Brystkræft og kvindelighed hos DBO-kreds Aarhus

DBO-kreds Aarhus oplevede torsdag den 12. oktober en dejlig, informativ og spændende aften, hvor emnet var brystkræft og kvindelighed. Det var en aften med Malene Hoppe og Kristine Ebbesen fra Stay Female samt Nina Lammers, der bl.a. arbejder med permanent make-up.

Arrangementet begyndte med Malene Hoppe, der fortalte om sit sygdomsforløb i forbindelse med to brystkræftforløb og efterfølgende rekonstruktion af begge bryster.

Fortællingen blev suppleret med spændende før- og efter-billeder. Malene Hoppe har hele tiden haft en positiv tilgang til forløbene og fortalte, hvordan hun kom forandret ud på den anden side med kvindeligheden i behold.

Derefter fortalte Kristine Ebbesen om de mange spændende produkter, som Stay Female sælger. Alle produkter sælges til rimelige priser, og de er ‘sunde’ og virker beroligende på huden. Der var mulighed for at afprøve og købe produkterne, og flere af de fremmødte fik lagt en flot make-up.

Stay Female havde følgeskab af Nina Lammers, som fortalte, hvordan hun med permanent make-up laver bryn, eyeliner og læber. Derudover er hun også begyndt at lave bl.a. brystvorter.

Det var alt i alt en virkelig spændende, livgivende aften, hvor alvor og latter gik op i en højere enhed.

 

Tekst: Karin Abrahamsen, DBO-kreds Aarhus
Foto: Esther Grau Andersen, DBO-kreds Aarhus