DBO-kreds Aarhus hørte om alternativ behandling

Helene Flendt1 webOnsdag d. 21. januar havde DBO-kreds Aarhus en spændende aften med fokus på alternativ behandling og kræft. Lederen af InformationsCenter for Alternativ Kræftbehandling (ICAK), psykolog Helene Flendt, fortalte om det, der rører sig i tiden i forbindelse med alternativ behandling og kræft.

I øjeblikket snakker man mest om kosten og  vigtigheden af at spise det rigtige. Men også vitaminer, livsstil, motion og stress blev nævnt, samt vigtigheden af et lavt til moderat alkoholforbrug og vigtigheden af ikke at ryge.

Helene Flendt2 webForedraget blev fulgt op af en patients egne oplevelser i forbindelse med alternativ behandling, og hvad det har betydet for hende. Alt i alt en aften, hvor alle fik en fin indsigt i en broget verden med et væld af muligheder, og hvor vi også lærte, at det er vigtigt at lytte til sig selv og sin egen krop.

De to bøger, der vises på billederne er henholdsvis ‘Senfølger efter kræft’ af Josina Bergsøe og ‘Beat Cancer’ af professor Jane Plant og professor Mustafa Djamgoz. Læs mere om dem ved at klikke på deres titel herunder.

 

 

 

 

 

Senfølger forside web3Senfølger efter kræft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bog beat cancerBeat Cancer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Karin Abrahamsen, DBO-kreds Aarhus
Foto: Esther Grau Andersen, DBO-kreds Aarhus