Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation

DBO inviterer til samarbejde

Dansk Brystkræft Organisation samarbejder med advokater, psykologer, fysioterapeuter, lægelige organisationer og andre relevante faggrupper for at kunne tilbyde brystkræftramte og personer med påvist genmutation den bedst mulige rådgivning og vejledning i den svære situation, der opstår i forbindelse med diagnose, udredning, behandling og rehabilitering.

Fælles for vores samarbejdspartnere er at de har det samme ønske som os om at yde et bidrag, der nytter og derfor pro bono tilbyder Dansk Brystktæft Organisations medlemmer indledende vejledning og rådgivning, ligesom de gerne stiller op og holder foredrag på seminarer og arrangementer i kredsene rundt om i landet.

Er du medlem og ønsker at kontakte en af vores samarbejdspartnere, så log ind på din profil og find deres kontaktinformationer.

Ønsker du eller din organisation at blive samarbejdspartner så kontakt på denne mail formand@brystkraeft.dk og vi vil vende tilbage til dig.

Mød vores samarbejdspartnere her:

Danish Breast Cancer Group (DBCG)

Dansk Brystkræft Organisation har gennem mange år haft et tæt samarbejde med DBCG, som er den faggruppe, der fastsætter retningslinjer for udredning og behandling af brystkræftramte i Danmark. Derudover udarbejder DBCG kriterier for henvisning til genetisk udredning af brystkræftramte.

DBCG's medlemmer stiller altid gerne op som foredragsholdere og er tilgængelige for spørgsmål og vejledning.

Danish Breast Cancer Group (DBCG) har to repræsentanter fra Dansk Brystkræft Organisation i deres bestyrelse og har en repræsentant fra Dansk Brystkræft Organisaiton i styregruppen for kvalitetsdatabasen vedrørende brystkræft.

 

Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink

Hjælper patienter med at opnå erstatning.

DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag.

 

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl

Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte.

Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning.

Danish Breast Cancer Group (DBCG)

Dansk Brystkræft Organisation har gennem mange år haft et tæt samarbejde med DBCG, som er den faggruppe, der fastsætter retningslinjer for udredning og behandling af brystkræftramte i Danmark. Derudover udarbejder DBCG kriterier for henvisning til genetisk udredning af brystkræftramte.

DBCG's medlemmer stiller altid gerne op som foredragsholdere og er tilgængelige for spørgsmål og vejledning.

Danish Breast Cancer Group (DBCG) inviterede for et par år siden to repræsentanter fra Dansk Brystkræft Organisation til at væe medlemmer af deres bestyrelse og har desuden inviteret DBO til at udpege et medlem af styregruppen for kvalitetsdatabasen.

 

Fysioterapeut Anne Hjordt

Tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling.

Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen

Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg.

Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede.

VIVO fysioterapi - specialiseret i senfølger

De tre fysioterapeuter kan hjælpe dig med at skabe forståelse og give dig viden om dine gener, samt optimere dine kropslige funktioner, så du trygt kan fungere normalt i dagligdagen.

Roskilde Kropsterapi

Psykomotorisk terapeut og psykoterapeut Maja Louise Bruun, Roskilde Kropsterapi tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation gratis 30 minutters telefonkonsultation, samt rabat på første afklarende behandling samt rabat på klippekort.

Psykomotorisk terapi kan hjælpe med afspænding, velvære i kroppen og mere ro i sindet efter et kirurgisk og medicinsk behandlingsforløb. Gennem samtale, mindfulness, nænsom kropsbehandling og øvelser har vi fokus på vejrtrækning, bevægelighed og kropsbevidsthed. Klinik i Roskilde og Lejre

close
Søg på dette site