Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

DBO inviterer til samarbejde

Dansk Brystkræft Organisation samarbejder med advokater, psykologer, fysioterapeuter, lægelige organisationer og andre relevante faggrupper for at kunne tilbyde brystkræftramte og personer med påvist genmutation den bedst mulige rådgivning og vejledning i den svære situation, der opstår i forbindelse med diagnose, udredning, behandling og rehabilitering.

Fælles for vores samarbejdspartnere er at de har det samme ønske som os om at yde et bidrag, der nytter og derfor pro bono tilbyder Dansk Brystktæft Organisations medlemmer indledende vejledning og rådgivning, ligesom de gerne stiller op og holder foredrag på seminarer og arrangementer i kredsene rundt om i landet.

Er du medlem og ønsker at kontakte en af vores samarbejdspartnere, så log ind på din profil og find deres kontaktinformationer.

Ønsker du eller din organisation at blive samarbejdspartner så kontakt på denne mail formand@brystkraeft.dk og vi vil vende tilbage til dig.

Mød vores samarbejdspartnere her:

Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink

Hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag.

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl

Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte.

Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning.

Gør noget godt for dig selv! Her har vi ikke blot fokus på din krop, men også på dig.

Her har vi ikke blot fokus på din krop, men også på dig.

Tina Teglgaard tilbyder online yoga, så du har muligheden for at dyrke den hjemme hos dig selv – lige når det passer dig. Yoga, der hjælper din krop med ro og balance

Næste hold starter op tirsdag d. 9. august og køre over 10 tirsdage kl. 19.30-20.30.

Normal pris: 300,- kr. som medlem af DBO – 150,- kr.

Ved din tilmelding benytter blot rabatkoden: DBO -.

Book plads på din medlemsprofil.

Tina Teglgaard tilbyder samtaleterapi i øjenhøjde

Tina er en dygtig terapeut med mange års erfaring. For 3 år siden fik konstateret brystkræft. Hun var 40 år da kræftknuden blev opdaget og ved på egen krop, hvor hårdt der er for os, når vi hele vores liv forandres, når vi rammes af kræft i brystet. Hun møder dig i øjenhøjde og kombinerer sine egne gode og mindre gode erfaringer med en dybere teoretisk og metodisk indsigt.

Tinba Teglgaard giver medlemmer af DBO 30 min gratis indledende samtale via telefon. Hvis det føles rigtigt, kan du og Tina sammen planlægge et videre forløb.

Tina har egen klinik på Østerbro, men har også stor erfaring med telefonterapi.

Book din tid på din medlemsprofil

Danish Breast Cancer Group (DBCG)

Dansk Brystkræft Organisation har gennem mange år haft et tæt samarbejde med DBCG, som er den faggruppe, der fastsætter retningslinjer for udredning og behandling af brystkræftramte i Danmark. Derudover udarbejder DBCG kriterier for henvisning til genetisk udredning af brystkræftramte.

DBCG's medlemmer stiller altid gerne op som foredragsholdere og er tilgængelige for spørgsmål og vejledning.

Danish Breast Cancer Group (DBCG) inviterede for et par år siden to repræsentanter fra Dansk Brystkræft Organisation til at væe medlemmer af deres bestyrelse og har desuden inviteret DBO til at udpege et medlem af styregruppen for kvalitetsdatabasen.

 

Fysioterapeut Anne Hjordt

Tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling.

Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen

Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg.

Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede.

VIVO fysioterapi - specialiseret i senfølger

De tre fysioterapeuter kan hjælpe dig med at skabe forståelse og give dig viden om dine gener, samt optimere dine kropslige funktioner, så du trygt kan fungere normalt i dagligdagen.

Roskilde Kropsterapi

Psykomotorisk terapeut og psykoterapeut Maja Louise Bruun, Roskilde Kropsterapi tilbyder medlemmer af Dansk Brystkræft Organisation gratis 30 minutters telefonkonsultation, samt rabat på første afklarende behandling samt rabat på klippekort.

Psykomotorisk terapi kan hjælpe med afspænding, velvære i kroppen og mere ro i sindet efter et kirurgisk og medicinsk behandlingsforløb. Gennem samtale, mindfulness, nænsom kropsbehandling og øvelser har vi fokus på vejrtrækning, bevægelighed og kropsbevidsthed. Klinik i Roskilde og Lejre

Pia Christiansen, Fysioterapeut & Lymfødemterapeut, Odense

Pia Christiansen, Odense, tilbyder 30 min. gratis samtale-konsultation over telefon el ved fysisk møde. Huner uddannet fysioterapeut i 2000 ved fysioterapeutskolen i Odense og hun er derudover uddannet lymfødemterapeut. Hun har haft egen klinik fra 2001-2014 og har været hos ASFysioterapi siden 2014. Pia har på baggrund af sin efteruddannelse og mange års praktisk erfaring specialiseret sig inden for behandling af brystopererede kræftpatienter og behandling af lymfødem, som er en senfølge efter brystkræft og andre kræftformer, hvor lymfeknuder er fjernet.

close
Søg på dette site