Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Om DBO

Dansk Brystkræft Organisation, DBO, er en selvstændig landsdækkende forening, der siden 1999 har arbejdet for, at brystkræftramte i Danmark kan få en hurtig og præcis diagnostik, en specialiseret behandling og en effektiv genoptræning. Medlemsgruppen omfatter brystkræftramte samt personer med genmutation, der kan medføre en risiko for brystkræft, der er større end i resten af befolkningen.

Dansk Brystkæft Organisation arbejder for at brystkræftramte i Danmark kan få en hurtig og præcis diagnostik, en specialiseret behandling og en effektiv genoptræning. Alle medlemmer har eller har haft brystkræft eller har fået påvist en genmutation, der giver øget risiko for at få brystkræft.

Vi har fejret 20 års jubilæum og har gennem de sidste 20 år udviklet foreningen til at være en kraftfuld organisation, der bliver inddraget og lyttet til, når brystkræft er på dagsordenen i sundhedsvæsenet. Vi er opmærksomme på de udfordringer brystkræftramte i Danmark møder i deres dagligdag, herunder i forbindelse med tilbagevenden til arbejdsmarkedet efter diagnostik og behandling.

Vi har 9 lokalkredse i landet, som varetager den daglige kontakt til lokale medlemmer.

Vi oplever, at vores indsats har en effekt og at der er interesse for de medlemsrettede aktiviteter, vi gennemfører hvert år. Fx er der stor tilgang til vores medlemsmøder om senfølger efter behandling for brystkræft, metastatisk brystkræft (tilbagefald) og til vores årsmøde og generalforsamling.

I kolonnen til højre kan du under dokumenter læse om DBO’s mission og værdigrundlag og finde vores vedtægter. Og du kan møde DBO’s bestyrelse.

Du kan også finde informationer om, hvordan du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrev, DBOnyt, og hvordan det er muligt at donere pengegaver til foreningen.

 

 

 

 

Databeskyttelse

Læs here om databeskyttelse hos Dansk Brystkræft Organisation

Tilmeld dig DBO's Nyhedsbrev

DBO udgiver et nyhedsbrev 11 gange om året direkte i din indbakke.

Du kan tillmelde dig nyhedsbrevet her

close
Søg på dette site