Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
To kvinder taler om brystkræft

To kvinder taler om brystkræft

21. maj 2021

Sara Kaa Meier og Anne Mette Skautrup har begge brystkræft og har deltaget i produktionen af tre små videoer, hvor de taler om diagnose, behandling og tiden efter behandling.
Videoerne er produceret af Kræftens Bekæmpelse

Sara var henholdsvis sidst i 20'erne og Anne Mette var 44 år gammel, da de fik brystkræft. De tre videoer blev optaget som led i optakten til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling i 2020.

De to kvinder, som er hver sit sted i livet, men alligevel begge er unge med mange år foran, sig kommer i samtalerne ind på mange aspekter af det at få en brystkræftdiagnose. Samtalerne giver et godt indblik i følelser, forventninger, håb og praktiske problemstillinger.

Dansk Brystkræft Organisation har fået lov - af Kræftens Bekæmpelse og af Sara og Anne Mette - til at lægge videoerne her på vores hjemmeside og det skylder vi Sara og Anne Mette samt Kræftens Bekæmpelse en stor tak for.

Se videoerne her.

close
Søg på dette site