Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Medicinsk behandling uden for sygehuset?

Medicinsk behandling uden for sygehuset?

04. jan 2022

Får du medicinsk behandling fx kemoterapi - så vil du måske besvare vores lille spørgeskema

I de senere år har flere af landets sygehuse afprøvet hjemmebehandling i forbindelse med kemoterapi - for nogle af kræftformerne indebærer det at man får en lille elektronisk pumpe med hjem, for andre, at en sygeplejerske kommer hjem og giver medicinen.

I 2014 publicerede Sygeplejersken fx en artikel om kvinder med metastaserende brystkræft, der fik behandling med zoledronsyre i hjemmet.

Formentlig vil behandling i nærområdet eller i hjemmet fremfor på sygehuset være noget, vi kommer til at se mere til i de kommende år.

Vi i Dansk Brystkræft Organisation ved ikke så meget om, hvad vores medlemmer tænker om potentiel medicinsk behandling uden for hjemmet, så vi har lavet et lille anonymt spørgeskema om emnet, som vi vil bede dig, der er i medicinsk behandling for brystkræft (fx kemoterapi), om at besvare inden 20.januar 2022.

Du finder link til spørgeskemaet her.

På forhånd tak for hjælpen!

 

 

 

close
Søg på dette site