Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
Hvordan har du haft det under Corona?
Hvordan har du haft det under Corona?

Hvordan har du haft det under Corona?

10. maj 2021

Dansk Brystkræft Organisation vil gerne høre om dine erfaringer

Kræftens Bekæmpelse har inviteret Dansk Brystkræft Organisations formand Henriette Spang Sørensen til en snak i anledning af det kommende Folkemøde 2021

Temaet er ’Kræftpatient i en Coronatid’

I den anledning ønsker vi i DBO at høre, hvilke erfaringer vores medlemmer og andre brystkræftramte har gjort sig, siden Danmark blev lukket ned. D. 11.marts 2020?

Hvis DU har lyst til at give os input, bedes du besvare nedenstående spørgsmål og sende besvarelsen i en mail til Formand@brystkraeft.dksenest 5. juni 2021.

Du meget velkomne til at tilføje erfaringer og oplevelser, som ligger udover de nævnte spørgsmål.

Alle besvarelser vil indgå i et samlet overblik og vil fremstå helt anonymt.

Spørgsmål:

  1. Hvad er din situation: Har du fået diagnosen efter 11. marts 2020 eller tidligere?
  2. Diagnose og/eller behandling: Er alt gået efter planen eller har der været problemer i forhold til diagnose og behandling – beskriv gerne hvordan forløbet har været, hvad har fungeret/ikke fungeret. Hvad har været let for dig og hvad har været svært.
  3. Hvordan har du haft det fysisk og psykisk under Corona restriktionerne? Beskriv gerne hvordan det evt. har påvirket dig og hvad du evt. har gjort ved det?

Vi ser frem til at høre fra dig

Mange hilsner

Dansk Brystkræft Organisation

close
Søg på dette site