Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBO - firmamedlemsskabDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
Er du i tvivl om du skal lade dig teste for genmutation?

Er du i tvivl om du skal lade dig teste for genmutation?

03. aug 2021

Knæk Cancer Liveshowet på TV2 søger medvirkende som står i et dilemma om arvelig kræft

Kræftens Bekæmpelse og TV2 samarbejder igen i år om Knæk Cancer i uge 43.

TV2 søger to deltagere til Knæk Cancer-live showet i oktober, som aktuelt står i et dilemma omkring arvelig kræft. Deltagerne skal have lyst til at medvirke i et indledende telefoninterview og til at fortælle om deres dilemma live i Knæk Cancer-studiet den 30/10-21.

TV2 søger:
1. En kvinde, som er disponeret for brystkræft, men er i tvivl om, hvorvidt hun skal få fjernet sine bryster præventivt.
2. En kvinde som har erfaret, at der er en genfejl i familien, som gør, at hun er disponeret for kræft, men som er i tvivl om, hvorvidt hun skal lade sig teste for genfejlen.

Er du i den situation, så skriv en mail, hvor du kort skriver lidt om dig selv og din situation til: Ida.skov@nordiskfilmtv.com

Mvh Dans Brystkræft Organisation -

På vegne af Kræftens Bekæmpelse og TV2

close
Søg på dette site