Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
DBOkreds-Trekantområdet og MBC-gruppen inviterer til aftenmøde i Vejle 3. november
MBCsløjfen

DBOkreds-Trekantområdet og MBC-gruppen inviterer til aftenmøde i Vejle 3. november

29. sep 2021

MBC gruppen holder møde om den nyeste forsking og behandling 3. november og har inviteret overlæge fra onkologisk afdeling på Herning Sygehus Troels Bechman til at give et indlæg.

Baggrunden er dels, at MBC-Gruppen i DBO's regi er ved at tage form samt at der har de seneste år været flere store fremskridt i behandlingen ved tilbagefald af brystkræft (MBC).

Programmet byder på en gennemgang af behandlingen ved MBC med afsæt i de studier, der ligger til grund for de nyeste behandlinger indenfor henholdsvis hormonfølsom – HER2 positiv og triple negativ brystkræft.

Endvidere bliver der en gennemgang af den nyeste forskning indenfor MBC med fokus på nogle af de nationale og internationale projekter der er aktive i Danmark

Mødet afholdes i

Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivnings lokaler på Beriderbakken 9 i Vejle.

Deltagerantallet er behgrænset til 30.

Deltagelse er gratis - kaffe og te kan købes for kr. 20,-

Tilmelding senest d. 27. oktober, 2021

Læs mere og tilmeld dig her

Illustration:

MBCsløjfen, udviklet af Metavivor, skal skabe opmærksomhed om MBC.

close
Søg på dette site