Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Hvad får jeg som medlem af Dansk Brystkræft Organisation?

Som medlem af Dansk Brystkræft Organisation bliver du del af et fællesskab og en organisation, der arbejder for at sikre de bedste vilkår for brystkræftramte i forhold til diagnose og behandling, rehabilitering, behandling af senfølger mv.. Har du en genmutation med øget risiko for brystkræft, kan du via os være med til at øge viden på området og hjælpe andre i samme situation.

Alle medlemmer får vores publikationer DBObladet, der udkommer tre gange om året og DBOnyt, der udsendes en gang om måneden på e-mail.

Derudover kan du deltage vores seminarer og årsmøde til favorable priser for medlemmer.

DBO har flere samarbejdspartnere, som tilbyder bl.a. advokatbistand, fysioterapi, psykologhjælp mv. Som medlem af DBO har du mulighed for at få rabat på behandling, en indledende samtale uden beregning og lignende. På din profilside finder du vores samarbejdspartneres tilbud samt deres kontaktinformationer.

Vi har kredse 8 steder i Danmark, som medlem af Dansk Brystkræft Organisation kan du blive del af en kreds. Læs mere om vores kredse her.

Medlemsgebyret er 250 kr. om året.

Du kan indmelde dig i DBO ved at følge linket i overskriften og udfylde bruge blanketten - ved indmeldelse får du log-in til din egen medlemsside, hvor du kan opdatere dine kontaktinformationer.

Læs mere i DBO’s præsentationsfolder ved at klikke her.

Medlemsskab af Dansk Brystkræft Organisation

Dansk Brystkræft Organisation har to typer medlemsskab:

  1. Medlemsskab for brystkræftramte eller personer, der har fået påvist en genmutation, der giver øget risiko for at udvikle brystkræft (almindeligt medlemsskab)
  2. Støttemedlemsskab for virksomheder, der ønsker at supportere Dansk Brystkræft Organisations arbejde (firmamedlemsskab)

 

Har du slettet din aktiveringsmail eller glemt din adgangskode?

Tast dit brugernavn - din e-mailadresse og klik på 'Jeg har glemt adgangskoden'.

Opret herefter en adgangskode og log ind på din profil.

close
Søg på dette site