Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

Dansk Brystkræft Organisations støttemedlemmer

Dansk Brystkræft Organisation tilbyder private virksomheder, offentlig virksomhed, foreninger, institutioner og organisationer, der kan tilslutte sig foreningens vision og mission at blive støttemedlemmer af organisationen. der er tre niveauer af støttemedlemmer: Guld, Sølv og Bronze.

Støttemedlemmer kan deltage i generalforsamlingen, men har ingen stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen.

 

Støttemedlemmer/ virksomheder og organisationer

Dansk Brystkræft Organisation tilbyder private virksomheder, offentlig virksomhed, foreninger, institutioner og organisationer, der kan tilslutte sig foreningens vision og mission at blive støttemedlemmer af organisationen. Støttemedlemmer kan deltage i generalforsamlingen, men har ingen stemmeret og er ikke valgbare til bestyrelsen.

Der er tre kategorier af støttemedlemsskab:

Guld 5.000 kr./år: Udstillingsstand på DBO's årsmøde uden beregning. Henvisning af medarbejdere med spørgsmål relateret til brystkræft til at kontakte virksomhedens kontaktperson i DBO. DBO stiller op ved virksomhedsarrangementer og fortæller om brystkræft/organisationens arbejde. Deltagelse i DBO's generalforsamling uden stemmeret. Modtager DBObladet 3 gange om året. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside.

Sølv 3.000 kr./år: DBO stiller op ved virksomhedsarrangementer og fortæller om brystkræft/organisationens arbejde. Deltagelse i DBO's generalforsamling uden stemmeret. Modtager DBObladet 3 gange om året. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside.

Bronze 1.500 kr./år. Mulighed for at lægge et støttelogo på egen hjemmeside. Modtager DBObladet 3 gange om året. Deltagelse i DBO's generalforsamling uden stemmeret

Ved medlemsskab vil virksomhedens logo figurere på DBO's liste over støttemedlemmer.

close
Søg på dette site