Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem

DBO-kreds Aarhus

DBO-kreds Aarhus er for dig, der har eller har haft brystkræft. Vi arrangerer blandt andet foredrag om emner, der vedrører brystkræft og livet efter diagnosen. Emnerne kan være behandling, kost, træning, lymfødem, motion, angst og livsglæde. I samværet er der plads til både glæde og latter, alvor og bekymring.

DBO-kreds Aarhus holder til i MarselisborgCentret, Bygning 8, P.P. Ørumsgade 11, 8000 Aarhus C.

Der er gode og gratis parkeringsforhold. Husk registrering af nummerplade.

 

Lokale arrangementer

DBO-kreds Aarhus har eksisteret i en del år og har afholdt mange arrangementer for kredsmedlemmerne. Som led i arrangementerne behandler vi mange forskellige emner, der har relation til brystkræft.

Har du ideer til emner vi kan tage op er du velkommen til at kontakte os.

Se vores arrangementer neden for.

Afholdte arrangemener

Slip livet løs - en aften med sognepræst og sygehuspræst Preben Kok

DBO-kreds Aarhus og Prostatakræftforeningen PROPA i Østjylland oplevede tirsdag den 21. september en spændende og inspirerende aften med sognepræst og sygehuspræst Preben Kok.

Preben Kok har i mange år arbejdet sammen med psykologer, der arbejder med det, man er bevidst om og magter, mens Preben Kok arbejder med det, man ikke magter. Vi har en urealistisk forestilling om hvor meget styr, vi kan have på livet. Det betyder, at vi ofte tynges af en skyldfølelse i tilfælde, hvor vi slet ingen skyld kan have, fordi vi ikke har magten.

Angst er ofte udtryk for, at man har en evne, man ikke bruger. F.eks. er positiv tænkning den mest angstfremkommende faktor. Fjern positiv tænkning – og få angsten væk. Man vil ikke give op, og man vil ikke have selvmedlidenhed. Det er angstfremkaldende.

I løbet af aftenen blev vi præsenteret for mange eksempler på magtgrænser, skyldfølelser, stress, udbrændthed m.m. En virkelig spændende og tankevækkende aften.

Kredse

Mød os på Facebook

Kræftrådgivningen i Aarhus

Kræftrådgivningen har tilbud til alle, der er berørt af kræft.
Du behøver ikke at bestille tid for at møde op.

Hejmdal
Peter Sabroes Gade 1
8000 Aarhus C
Tlf.: 86 19 88 11
Email: aarhus@cancer.dk

Åben rådgivning
Man-onsdag kl. 10-16, torsdag kl. 10-18 og fredag kl. 10-13.

Huset er åbent
Man-, tirs- og torsdag kl. 10-18, onsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-13.

Telefontid
Man-onsdag kl. 10-16, torsdag kl. 10-18 og fredag kl. 10-13

Senfølger

Husk, Senfølgernetværksgruppen mødes anden tirsdag i hver måned kl. 17-19 på Hejmdal, Kræftpatienternes, hus Peter Sabroes Gade 1, 8000 Aarhus.

close
Søg på dette site