Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: Styling- og makeupaften (Aarhus)

12. november kl. 18:30 til 21:00

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET COVID-19

Kom til styling- og makeupaften med DBO-kreds Aarhus

Stylist / stylecoach Helle Bille Unique Style vil fortælle om følgende:
“Mange af de frustrationer, vi kvinder oplever med tøj, er, at vi kan have svært ved at finde tøj, som passer til os, og som fremkalder den rigtige følelse, når vi får det på. Kroppen forandres løbende, og dét tøj, som vi tidligere var glade for, klæder os ikke længere, og hvad gør vi så? Tøj er ikke bare tøj – tøj er lig med følelser. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at have det rigtige tøj på, og hvad det betyder for os kvinder. Jeg ved også, hvor frustrerende det er for dig som kvinde, ikke at kunne finde det tøj du føler dig godt tilpas i, eller som kan ”skjule” de ting som du ikke ønsker fokus på. Mit foredrag tager jeg udgangspunkt i min nye bog “Vær den bedste udgave af dig selv” som er opbygget efter LAGKAGE-EFFEKTEN, nemlig hvor du starter fra bunden af og lærer BASEN, trin for trin, indtil du når toppen. Jeg fortæller bl.a. om kropsformer, snit og pasform i tøjet, hvad basistøj er og hvorfor det er så vigtigt at have i sin garderobe, samt hvordan du får skabt overblik over din garderobe.”

Lise Toftild fra Toftild Aarhus vil fortælle om: Makeup, hovedbeklædning og parykker.
”Det at miste sit hår og måske også sine bryn og vipper, når man går igennem en kemobehandling, forandrer det personlige, velkendte udtryk og ofte også måden, man er i verden på. Mange kvinder fortæller, at de synes, de mister en væsentlig del af deres identitet og selvværd. Det føles dobbelt hårdt at blive ramt både på det ydre og på det indre. Parykker, hovedbeklædning, og små, enkle make-up tips kan hjælpe mange i den periode, hvor det føles allerværst at savne sit hår og sit gamle jeg.
Kom og hør om de mange, fine muligheder der findes og få kærlig hjælp og gode råd”

DBO-kreds-Aarhus afholder arrangementet i samarbejde med foreningen Kræfter til Kræft, og der serveres kaffe, te og kage i pausen.

Tilmelding: Senest torsdag den 5. november til Esther på tlf. 61 78 42 44, evt. sms eller dboaarhus@brystkraeft.dk

 

« All Begivenheder

Detaljer

Dato:
12. november
Tidspunkt:
18:30 til 21:00

Arrangør

DBO-kreds Aarhus
Hjemmeside:
www.brystkraeft.dk/dbo-kreds-aarhus

Sted

Marselisborgcentret, bygning 8
P. P. Ørumsgade 11
8000 Aarhus C,
+ Google Maps

Tilføj begivenhed til din kalender