Indlæser Begivenheder

Oplæg ved socialrådgiver Rebecca Lykke Mejlholm (Hjørring)

24. marts kl. 19:00 til 21:00

Rebecca Lykke har siden februar 2018 haft brevkassen “Spørg Socialrådgiveren” på Senfølgerforeningens hjemmeside www.senfoelger.dk.
Rebecca Lykke vil i sit oplæg tage udgangspunkt i sine erfaringer fra brevkassen, – og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål under vejs.
Rebecca Lykke er ansat som socialrådgiver i en kommune. Hun har siden 2015 arbejdet med sygedagpenge og hun har i sit daglige arbejde en særlig tilknytning til kræftramte. Til dagligt giver hun generelle råd og vejledninger om arbejdsmarkedstilknytning, herunder tilbagevenden til arbejdsmarkedet, støttende foranstaltninger og belysning af muligheder for såvel arbejdstagere som arbejdsgivere. Rebecca Lykke kan også belyse sagsgang ved kommunen, sygehus og egen læge, økonomisk hjælp, lovgivning mm.

Tilmelding: Før d. 22. marts 2021 kl. 12 på mail til dorthehostrup@senfoelger.dk. Tilmelding er nødvendigt, da der er et begrænset antal pladser. Pladserne tildeles efter “først til mølle” princippet. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail, når du har fået en plads.

Arrangør:  DBO Kreds Vendsyssel og Netværksgruppen for Kræftoverlevere i Hjørring.

« All Begivenheder

Detaljer

Dato:
24. marts
Tidspunkt:
19:00 til 21:00

Arrangør

DBO-kreds Vendsyssel
Hjemmeside:
https://brystkraeft.dk/dbo-kreds-vendsyssel/

Sted

Sundhedscenteret, Bistrupvej 3, 9800 Hjørring

Tilføj begivenhed til din kalender