Indlæser Begivenheder

AFLYST: Mindfulness (Hjørring)

17. februar kl. 19:15 til 21:15

Arrangementet er desværre aflyst grundet Covid-19, men forventes gennemført til efteråret.

Mindfulness v/ Pauline Voss Romme er et bud på en metode, der kan hjælpe med at håndtere det, der kan være svært i livet. I foredraget vil Pauline komme ind på, hvad Mindfulness er. Hun vil fortælle lidt om baggrunden, hvad meditation er, forskningsresultater og ikke mindst, hvordan man gør i praksis. Foredraget vil indeholde små meditationsøvelser for dem, der gerne vil have en erfaring med dem.

Tilmelding: på mail senest fredag d 12. februar kl 12 til annasick1@gmail.com. Skriv dit navn og telefonnummer i mailen. Du vil efterfølgende få at vide, om du har fået en plads.

OBS: For medlemmer af Kræftens Bekæmpelse, Senfølgerforeningen og DBO bliver der efter foredraget mulighed for at melde sig til et minikursus i Mindfulness. Det vil Pauline kort fortælle om denne aften. Der er et begrænset antal pladser. Kurset kræver, at man har deltaget i foredraget. Tilmelding til dette kursus sker på mail efter foredragsaftenen. Kursusgange er 18. marts, 25. marts, 8. marts, 15. marts. Alle dage fra 17-19.30.

« All Begivenheder

Detaljer

Dato:
17. februar
Tidspunkt:
19:15 til 21:15

Arrangør

DBO-kreds Vendsyssel
Hjemmeside:
https://brystkraeft.dk/dbo-kreds-vendsyssel/

Sted

Sundhedscenteret, Bistrupvej 3, 9800 Hjørring

Tilføj begivenhed til din kalender