Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Zoneterapi
Bente Brodie

Zoneterapi

DBO-kreds Aarhus

En aften med zoneterapeut Bente Brodie

Hvornår

11. nov 2021 19:00 - 21:00

Lokation

MarselisborgCentret, bygning 8
P.P. Ørumsgade 11
8000 - Aarhus C

Organisator

DBO-kreds Aarhus i samarbejde med Kræfter til Kræft

Zoneterapeut Bente Brodie er uddannet på zoneterapi skolen Logos i Århus og har siden opstarten af sin klinik løbende deltaet på kurser og efteruddannelser i fag som relaterer til grunduddannelsen.

Efter opstarten af klinik for 16 år siden, har Bente bl.a. arbejdet en del med kræftramte, hvor hun har hjulpet mange både før, under og efter behandlingsforløbet.

Bente har selv været gennem et kræftforløb i 2007, hvor hun fik konstateret brystkræft i begge bryster.

”Det har givet mig et unikt indblik i, hvordan et kræftforløb kan være og hvilke gener og ubehag der kan ramme en. Jeg var det hele igennem - operation, kemokur, tab af hår, strålebehandlinger, voldsomme hedeture og andre gener, der ofte følge med."

Jeg havde en fantastisk hjælp af en kollega, som behandlede mig med zoneterapi gennem forløbet. Derfor ved jeg af personlig erfaring, at zoneterapi kan gøre en forskel.

Zoneterapi udføres fra fødderne.

Bente vil fortælle om, hvad zoneterapi er, og hvad terapien kan (ikke kun for kræftpatienter) og hvorfor det virker på de allerfleste gener. Ligeledes kommer hun ind på, hvorfor hun bruger kranio - sakral terapi og NADA øreakupunktur.

Bente vil svare på eventuelle spørgsmål og fortælle små historier fra klinikken og gerne tjekke en fod her og der

Tilmelding: Senest torsdag den 4. nov. til Esther på tlf. 61784244 evt. sms

eller dboaarhus@brystkraeft.dk

I pausen: Der serveres kaffe/te og kage i pausen for kr. 25,-

Parkering: Der er gode og gratis parkeringsforhold

close
Søg på dette site