Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBO - firmamedlemsskabDansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
Invitation til yogaaften - Hillerød

Invitation til yogaaften - Hillerød

DBO-kreds Hovedstaden

Har du prøvet eller tænker du over, om yoga kunne være noget for dig? Savner du at møde en yogalærer med stor erfaring i at undervise i yoga til netop brystkræftopererede?

Hvornår

07. okt 2021 18:30 - 20:30

Lokation

Kræftrådgivningen i Hillerød
Østergade 14, 1. sal,
3400 - Hillerød

Organisator

DBOkreds-Hovedstaden

Tilmeldingslink

dbohovedstaden@brystkraeft.dk

Charlotte Nielsen er fysioterapeut og specialist i yoga for kræftramte, og hun vil denne aften dele yogaen med dig. Tag noget løst og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i og oplev, hvordan blide stræk og fokus på åndedrættet kan give dig øget velvære og en ro, som kan resultere i både en bedre søvn og færre smerter. Vi bevæger bindevævet og stimulerer nervesystemet, så din bevægelighed øges, og du føler dig mere fri. Vi dyrker både siddende og liggende yoga, så alle kan være med.

Arrangementet er for alle brystkræftopererede kvinder og forudsætter tilmelding på linket eller på sms til Lise på mobil 28 94 80 20.


Der serveres sandwich, kaffe, te og frugt, og I er velkomne fra kl. 18.00

close
Søg på dette site