Dansk Brystkræft OrganisationForsidenDansk Brystkræft OrganisationKalenderDansk Brystkræft OrganisationDBObladetDansk Brystkræft OrganisationMedlemmerDansk Brystkræft OrganisationStøt DBODansk Brystkræft OrganisationKontaktDansk Brystkræft OrganisationNyttige linksDansk Brystkræft OrganisationSøg
Dansk Brystkræft OrganisationDansk Brystkræft Organisation
StøtBliv medlem
Brug yoga til at finde ro i din krop

Brug yoga til at finde ro i din krop

Arrangement

Yoga & netværk for kvinder, der er eller har været i et brystkræftforløb, foregår i København
mandage: 1/11, 15/11, 29/1, 13/12, 3/01, 17/01, 31/01, 14/02
DBO støtter med 200,00 kr. pr. deltager.

Hvornår

01. nov 2021 - 19:00 - 14. dec 2021 - 21:00

Lokation

DAG HAMMARSKJOLDS ALLE 42A
2100 - KØBENHAVN Ø

Organisator

Tina Teglgaard

Registreringslink

http://tinateglgaard.dk/workshops-retreats/

Workshoppen er for kvinder, der er eller har været i behandlingsforløb for brystkræft og får et sted, hvor vi kan møde ligesindede og mærke, at vi ikke er alene.

Flere års erfaring har tydeliggjort for mig, at når man får sat ord på følelser, bliver lyttet og mødt og føler sig holdt og set, skabes der en givende energi, der er brug for, når livet virkelig tester og har testet os.

Mit navn er Tina Teglgaard, jeg er uddannet yogainstruktør og psykoterapeut, og jeg har selv været igennem et langt forløb med brystkræft.

Mange kvinder i brystkræftbehandling kæmper med at få tiden og energien til at slå til i forhold til parforhold, børn, arbejde, ture til og fra hospitalet og alle de andre krav, man bliver mødt med af omgivelserne og ANGSTEN.

Krav, der stresser kroppen, hvorfor jeg via yogaen vil vise, at vi selv kan gøre noget godt og herigennem finde ro i sin krop.

close
Søg på dette site