Dansk Brystkræft Organisation får ny hjemmeside – mangler vi din email?

Dansk Brystkræft Organisation er ved at lægge sidste hånd på den nye hjemmeside, som vil indeholde et medlemsmodul med login, hvor du som medlem kan rette dine kontaktoplysninger. I den sammenhæng vil din e-mailadresse være dit unikke brugernavn.

Det betyder derfor også, at vi brug for din mailadresse for at kunne sende dig dit login. Men i processen har vi konstateret, at vi desværre mangler e-mailadresser på en del medlemmer. Det kan skyldes, at e-mailadressen ikke skulle opgives ved indmeldelse, eller at den måske er blevet ændret. Det samme gælder telefonnumre, hvor vi har mange ugyldige fastnettelefonnumre.

Vi vil gerne sikre, at vi når ud til alle medlemmer med information om log-in til det nye medlemsmodul, så hvis du er i tvivl om, hvorvidt DBO har de korrekte kontaktinformationer, beder vi dig sende en mail til medlem@brystkraeft.dkmed de opdaterede oplysninger.

Vi forventer at kunne sende besked ud om log-in i løbet af de næste par måneder.

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *