Anerkendelse til forskningssygeplejerske Trine Lund-Jacobsen for appen Bone@BC

Forskningssygeplejerske Trine Lund-Jacobsen, Endokrinologisk klinik Rigshospitalet, har modtaget den fornemme Athenapris af Dansk Sygeplejeråd og Bauta Forsikring! Prisen er en anerkendelse af at Trine har udviklet en App – Bone@BC -der er rettet mod kvinder med brystkræft.

Appen indeholder en informationsdel i form af en dagbog og et spørgeskema med fokus på knogle- og endokrine gener efter brystkræft.

App’en er et vigtigt redskab for såvel patienter som for forskningen i projektet  “Lev godt efter Brystkræft” der udføres i et tæt samarbejde mellem Onkologisk Klinik og Knoglemetabolisk Forskningsenhed, Endokrinologisk Klinik, Rigshospitalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *