Forfatter donerer krimi-overskud til Støt Brysterne

Forfatter Johan Ottosen har haft kræft tæt inde på livet. Først død hans far af kræft, og få måneder senere fik hans kone konstateret brystkræft. Hun overkom dog sygdommen takket være lægerne og støtte fra Kræftens Bekæmpelse, og derfor donerer forfatteren nu overskuddet fra salget af et særoptryk af sin krimi, Stenens Tid, til kampagnen Støt Brysterne.

I et samarbejde med blandt andet Kræftens Bekæmpelse og Salling Group genoptrykkes Stenens Tid i første omgang 2000 eksemplarer, som sælges til 125 kroner i Føtex, Bilka, Bog & Idé, BOGhandleren og Kon-Tur, hvoraf 100 kroner går ubeskåret til  Støt Brysterne. Målet er at trykke og sælge 4000 bøger til særprisen, så Johan Ottosen dermed kan donere 400.000 kroner til brystkræftsagen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *