Knæk Cancer: Go’ morgen Danmark søger medvirkende

Hvem har gjort en forskel for dig?
I uge 43 er der igen Knæk Cancer indsamling på i Go’ morgen Danmark på TV 2. Hele ugen sætter vi fokus på cancer, både på forskning og på de mennesker, der lever med sygdommen.
Hele ugen sætter Go’ morgen Danmark fokus på cancer indenfor både på forskning og på de mennesker, der lever med sygdommen. Her vil TV2 gerne fortælle historier om de personer, begivenheder eller grupper, der har gjort en forskel for mennesker med cancer.
å hvis der er nogen, der har gjort en forskel for dig i dit cancerforløb, og som du har lyst til at sige tak for hjælpen til på TV, skriv til journalist på Go’Morgen Danmark Mikala Dirckinck-Holmfeld på mikala@nordiskfilmtv.com.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *