Ny dato for DBO’s generalforsamling 2020

Lørdag den 24.oktober 2020 kl. 11.00, afholder Dansk Brystkræft Organisation generalforsamling på Hotel Skanderborghus i Skanderborg.

Generalforsamlingen skulle være blevet afholdt i forbindelse med årsmødet i marts, men blev aflyst grundet COVID-19. Dagsorden for generalforsamlingen offentliggøres efter sommerferien, men allerede nu, kan vi afsløre, at I udover generalforsamlingen, kan glæde jer til et oplæg med Camilla Bille  om seneste nyt inden for plastikkirurgien afsløring og uddeling af dette års modtager af Dansk Brystkræft Organisations ærespris 2020.

Dagsorden følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen – vi ses i Skanderborg til efteråret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *