Velbesøgt foredrag om kost og brystkræft i DBO-kreds Hovedstaden

Mandag d. 24. februar havde DBO-kreds Hovedstaden og Senfølgerforeningen et fælles, velbesøgt arrangement, som foregik i det nye dejlige hus, hvor Kræftrådgivningen i Herlev holder til. Vi havde Pernille Kruse, der er cand.scient. i humanbiologi, DET-certificeret ernæringsterapeut og desuden driver sin egen klinik, Ernæringslinjen, i Faxe, til at fortælle os om, hvorledes kosten kan påvirke dysfunktioner i kroppen. Pernille, der arbejder ud fra principperne i Functional Medicin, gennemgik bl.a vigtige områder som Fordøjelsen, Inflammation, Stabilt blodsukker, Overvægt, Hormoner og Stress. Undervejs blev der flittigt stillet spørgsmål, ligesom der også var tid til spørgsmål i pausen. Vi gik alle hjem mere vidende og velmotiverede til en sundere livsstil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *