Covid-19: Praktiske råd og information til kræftsyge og frivillige

På baggrund af myndighedernes udmelding om situationen omkring coronavirus i går aftes, er alle medarbejdere i Kræftens Bekæmpelse undtagen visse nøglepersoner blevet bedt om at arbejde hjemmefra med omgående virkning. Det betyder, at:

·   Alle Kræftens Bekæmpelses rådgivninger er lukkede og kan ikke bruges til nogen former for aktiviteter eller møder. I stedet yder kræftrådgivningerne rådgivning via telefon og mail til patienter og pårørende. Kræftlinjen er naturligvis åben som vanligt.

·  Vores lokaler på Strandboulevarden kan ikke bruges til møder og lignende.

·  Kræftens Bekæmpelses hjemmeside vil hele tiden blive opdateret med vigtig information til patienter og pårørende.

Tiltagene varer frem til 30. marts i første omgang

Kræftens Bekæmpelse opfordrer til at holde Skype- eller telefonmøder i  bestyrelser frem for at mødes, så alting ikke går helt i stå.

Samtidig har Kræftens Bekæmpelse oprettet en side, hvor du kan få gode råd til, hvordan du skal forholde dig til Covid-19, er du kræftramt. Ser mere her

DBO følger lokalt og nationalt de anbefalinger, der er meldt ud – Årsmødet den 14.-15. marts blev aflyst og bestyrelsesmødet, der var planlagt i relation hertil afholdes som et virtuelt møde. Derudover er deltagelse i alle andre møder, deltagelse i advisory boards, konferencer m.m aflyst.
Så snart det er muligt vil DBO’s bestyrelse sikre, at generalforsamlingen 2020 kan afvikles og informerer herom, når der er nyt. Bestyrelsen fortsætter arbejdet indtil en generalforsamling er afviklet – det vil sikre den fortsatte drift af DBO.
Læs også The European Patients Forum’s udmelding angående Covid-19 (engelsk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *