Kræftens Bekæmpelses Barometerundersøgelse 2019

Hvert år får ca. 38.000 mennesker i Danmark konstateret kræft. Takket være tidligere opsporing af kræft og bedre kræftbehandling, er overlevelsen stigende. Omkring 60 procent af kræftpatienter er i live fem år efter kræftdiagnosen og ca. 300.000 danskere lever med en kræftdiagnose.

For at følge udviklingen og sikre opdateret viden om kræftpatienters oplevelser i sundhedsvæsenet, gen- nemfører Kræftens Bekæmpelse landsdækkende undersøgelser blandt kræftpatienter. Undersøgelserne går under navnet ’barometerundersøgelser’.

Barometerundersøgelserne er todelte. Patienterne modtager et spørgeskema tæt på diagnosetidspunktet og følges op med et nyt spørgeskema cirka 2,5 år efter kræftdiagnosen.

Læs den korte version af barometerundersøgelsen

Læs den fulde version af barometerundersøgelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *