Julemøde i hovedstaden

Tirsdag d. 3/12-2019 kl. holdt vi julemøde på Nørre Alle i DBO-kreds Hovedstaden. Vi hyggede os med gløgg, æbleskiver og småkager, mens snakken gik ubesværet om mange af de ting, der fyldte meget hos hver enkelt.
Til vores store glæde deltog der 3 helt nye medlemmer af DBO, hvor hver især havde en masse at bidrage med og gode forslag til fremtidige tiltag. Bl.a var det et stort ønske at få oprettet en “pludregruppe” for brystopererede kvinder, hvor man kunne mødes regelmæssigt og få talt om netop de ting, man har brug for at dele med andre, der har en særlig forståelse for, hvad det handler om. Vi ser på mulighederne for at få oprettet en sådan gruppe.
Glædelig jul og godt nytår
Styregruppe DBO-kreds Hovedstaden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *