DBO-kreds Vendsyssel: Wellnessaften i Skallerup Seaside Resort

Den 3. december 2019 afholdte Kreds Vendsyssel igen i år en wellnessaften i Skallerup Seaside Resort.

Når man træder ind gennem døren til Romulus efterlades hverdagens pligter og bekymringer udenfor. Det som at være i det antikke Rom. I Romulus findes kun “nu´et”. Der er fire termalbade på hhv. 28, 34, 36 og 38 grader, et koldtvandsbad på 8 grader samt et udendørs varmtvandsbassin, sauna, dampbade,vandmassage og et dejligt hvileområde

Når man sidder i det varme udendørs bassin, er det meget fortryllende at se himlens klare stjerner, månen, lytte til vindens susen i de nærliggende fyrretræer og havets brusen. Efter alle havde nydt timerne i ”Rom” var der efterfølgende spisning i restaurenten.  Der blev serveret en lækker tapas buffet, med efterfølgende kaffe. Under middagen blev alle opfordret til at skrive ønskeliste til kommende arrangementer. Der blev snakket livligt, debateret og mange forslag kom på listen.

Nu har Styregruppen mange spændende ønsker at arbejde videre med.

Styregruppe Vendsyssel har et stort ønske om hjælp, stort som småt til gruppens arbejde.

Kan du hjælpe? Skriv en mail til dbovendsyssel@brystkraeft.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *