Nekrolog: Professor, overlæge, dr. med. Henning Torbøl Mouridsen

Det er med sorg Dansk Brystkræft Organisation har modtaget meddelelsen om Henning Torbøl Mouridsens død. Henning har gennem de sidste 40 år sat sit præg på den måde, man i dag håndterer brystkræft på fra tidlig diagnose til behandling. Henning var for mere end 40 år siden medstifter af Danish Breast Cancer Group (DBCG), og satte sit præg på DBCGs vedholdende og store arbejde for at forbedre behandlingsmulighederne for brystkræftramte i Danmark.

Dansk Brystkræft Organisation har i dag en plads i DBCG, og er i direkte dialog med de førende forskere inden for brystkræft i Danmark.

Hennings store engagement og klippefaste ønske om at forbedre behandlingsmulighederne for brystkræftramte, herunder skabe faste nationale retningslinjer for diagnose og behandling førte til, at han i 2007 modtog Dansk Brystkræft Organisations ærespris.

Æret være Henning Torbøl Mouridsens minde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *