DBO-kreds Vendsyssel: Strikkedag hos Marianne Isager

Lørdag den 10. august mødtes 14 nuværende og tidligere kræftramte kvinder til strikkedag hos Marianne Isager.

Marianne modtog os klokken 10 med kaffe og en præsentation af dagens program. Hun præsenterede tre mindre strikkearbejder, som vi kunne prøve med hendes garn. Der var nogle knap så erfarne strikkere iblandt, og det var sjovt at opleve, at vi godt kunne finde ud af det  med hjælp fra de mere erfarne. Flere havde medbragte deres egne strikkearbejder, som de arbejdede med, og alle fik hjælp og vejledning af Marianne, hvis de havde brug for det.

Efter et par timer gik vi fra forretningens strikkestue over på den tidligere kommuneskole i Tversted, som Marianne overtog, da skolen lukkede. Her er der nu mange aktiviteter: Værksteder for forskellige kunsthåndværkere, udstillingslokale, hyggelige opholdsstuer, bibliotek og i sommerperioden restaurant. Marianne driver også en Bed & Breakfast og har kontorer og lager til sin garnforretning.

Her fik vi først en lækker let frokost, før vi blev vist rundt i huset.

Og så blev der ellers strikket, drukket kaffe og snakket igennem, og klokken 14 kunne 14 glade kvinder sige farvel og tak for en dejlig dag.

Arrangementet blev gennemført med økonomisk støtte fra Lions Hjørring, Kræftens Bekæmpelse og DBO kreds Vendsyssel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *