Efterårets to DBO-seminarer er nu åbne for tilmeldinger

I september og oktober afholder Dansk Brystkræft Oganisation to spændende weekendseminarer.

I september kan du komme til DBO’s Senfølgerseminar, hvor du kan høre om, hvad senfølger er, hvorfor de opstår, og hvad der kan gøres for at afhjælpe dem. Oplægsholderne vil gøre dig klogere på, hvordan du takler dine senfølger både fysisk og mentalt, og du kan lære om mindfulness og smertelindring.
Læs det fulde program og tilmeld dig her

I oktober løber også DBO’s MBC tilbagefaldsseminar af stablen, hvor oplægsholdere vil fortælle om undersøgelser og behandlingsmuligheder og fortælle dig om dine rettigheder ift sygedagpenge. Du vil også få gode råd til, hvordan du kommunikerer med sundhedsvæsenet og få vejledning i, hvordan du træner bedst, når du har metastatisk brystkræft.
Læs det fulde program og tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *