DBO-kreds Trekantsområdet: Forrygende oplæg om kost, kræft og planteøstrogen

I DBO-kreds Trekantsoprådet havde vi 28.marts et forrygende oplæg i Sundhedscentret i Kolding, der handlede om kost, kræft og planteøstrogen ved seniorforsker Anja Olsen fra Kræftens Bekæmpelse.
En veloplagt Anja Olsen fortalte om viden og forskning indenfor kost og kræft med et særligt kapitel om planteøstrogen. Hun var omkring mange relevante områder i forhold til kostens betydning for udviklingen af kræft og i særdeleshed for brystkræft.
Da Anja Olsen er en formidabel formidler, der formår at få al den fagspecifikke forskning helt ned på jorden og fortalt på en måde, så alle kan være med,  regnede det nærmest med spørgsmål undervejs fra de mange engagerede tilhørere. Det betød at tiden fløj afsted, og der er ingen tvivl om, at Anja Olsen havde stof til meget mere end de to timer, der var sat af til fyraftensmødet.
Alle deltagerne gik derfra med en større viden, og ikke mindst fortrøstning om kost, i rygsækken, idet mange myter blev aflivet, og gode kostråd blev videreformidlet.
DBO-kreds Trekantområdet siger derfor mange tak til Anja Olsen, fordi hun ville tage turen over bælterne og gøre os så meget klogere på kostens betydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *