DBO giver ærespris til forskere

Årsmødet i weekenden blev som altid fejret med DBO’s ærespris, som i år gik til forskerne Peter Schwarz og Trine Lund-Jacobsen.

Prisen blev givet til Peter Schwarz og Trine Lund-Jacobsen på baggrund af deres “Lev godt efter brystkræft”-forskningsprojekt, som sætter fokus på flere andre aspekter ud over risikoen for knogleskørhed.
Nu afgående fungerende formand, Gitte Laursen, roste de to forskere for deres “store og entusiastiske forskningsarbejde” med at minimere og undgå knoglerelaterede forandringer hos kvinder med brystkræft, der er eller har været i kemobehandling og for altid at fastholde fokus på patienterne, og hvordan hverdagen for patienterne kan blive bedst mulig, og de to forskere udtrykte stor glæde over den tiltro DBO har vist dem med æresprisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *