Ekstra forkælelse da DBO-kreds Vendsyssel besøgte Romulus

Mandag den 3. december havde DBO-kreds Vendsyssel og Kræftens Bekæmpelse inviteret til julehygge på Skallerup Seaside Resort. Invitationen var rettet mod alle kræftramte kvinder og kvinder, der har haft kræft. Arrangementet blev indledt med et par timers wellness i Romulus.

Romulus er inspireret af det antikke Rom, et velværeunivers med det ypperste inden for wellness og spa i enestående omgivelser med søjler, kampestensvægge, rislende fontæner og fakler på væggene. Der er også termalbade med temperaturer fra 8 til 38 grader og et udendørs ‘stjernekiggerbad’. Briksene med vandmassage var også meget populære.

Til deltagernes store overraskelse og glæde havde personalet på Romulus arrangeret en speciel saunagus kun for dem.

Senere blev der indtaget middag, hvor menuen stod på røget laks med brød, unghane med svampe, kartofler og sauce, efterfulgt af kaffe og julesmåkager. Alt i alt en rigtig dejlig decemberaften med hygge, forkælelse og velvære.

Tekst og foto: Inge Marie Pedersen, DBO-kreds Vendsyssel