DBO-kreds Sydsjælland kommer ud i verden

DBO-kreds Sydsjælland kommer i den grad ud i verden. Den 10. november deltog Mimi Petersen fra kredsen nemlig i ‘Relay for Life’ i Hunters Creek i Orlando i USA. Arrangementet kan bedst sammenlignes med det danske ‘Stafet for Livet’.

– Forskellen fra Danmark er, at selve arrangementet kun varede i 10 timer, og at det var meningen, at hver deltager skulle forsøge at rejse så mange penge fra sponsorer som muligt. Jeg deltog som ‘Survivor’ og gik mange omgange. Alle der gjorde det, modtog en bluse og en medalje. Dem der ikke deltog i selve aktiviteten, havde mulighed for at støtte på andre måder, fx ved at købe mad og lignende fra de opstillede boder. Det var sjovt at prøve, fortæller Mimi Petersen.

DBO-kreds Sydsjælland har været meget aktiv i mange af årets ‘Stafet for Livet’ rundt omkring i Danmark, men det er første gang, at de også har repræsenteret DBO i udlandet.

 

Tekst og foto: Mimi Petersen, DBO-kreds Sydsjælland