Sådan kan du hjælpe DBO som støttemedlem

Det betyder meget for DBO, at vi udover vores medlemmer også har støttemedlemmer, der støtter os økonomisk. Det skyldes, at DBO er en velgørende forening, der er godkendt efter Ligningsloven § 8 A. Derved kan vi få momsrefusion fra SKAT, hvis vi modtager mindst 100 gaver på minimum 200 kr. pr. gavegiver om året.

Hvis du har eller har haft brystkræft, kan du blev medlem af DBO. Det koster 250 kr. om året. Du kan indmelde dig her.

Hvis du ikke har eller har haft brystkræft, men gerne vil hjælpe DBO som støttemedlem, kan du indbetale en gave på minimum 200 kr. til DBO’s gavekonto.

Hvis du kender nogen, der gerne vil støtte vores arbejde for brystkræftramte, er du meget velkommen til at dele denne opfordring. Alle kan få fradrag for deres bidrag, hvis beløbet er på minimum 200 kroner.

For at DBO kan indberette din donation til SKAT, så du kan få fradrag for beløbet, skal du oplyse dit navn, adresse og CPR-nr. i forbindelse med indbetalingen. Hvis du ikke ønsker fradrag for dit bidrag, vil vi blot bede om dit navn og adresse.

Maksimale fradrag for 2018 er på 15.900 kr. Samlevende ægtefæller kan hver for sig give gaver og opnå fradragsret for egne gaver.

DBO’s gavekonto
Reg.nr.: 9570
Kontonr.: 4630577632

Husk at anføre dit navn og adresse.
Hvis du ønsker skattefradrag, skal du også anføre dit CPR-nr.

Det er også muligt at betale via MobilePay. Så skal pengene sendes til nr.: 25207.

Din støtte er med til at gøre en forskel, og hver en krone tæller i DBO’s arbejde for brystkræftramte.

På forhånd tusind tak for din støtte.